Vintage LED Lampen

Zuinige verlichting maar toch gezellig warm licht

Dankzij hedendaagse LED technieken zijn onze vintage led lampen bijna niet meer te onderscheiden van traditionele gloeilampen. Vroeger was LED licht nog erg koud en erg ongezellig. Het licht wat uit onze filament techniek komt benaderd in combinatie met een goud kleurige coating in sommige lampen de 2000 Kelvin. Wat inhoudt dat u zeer warm en gezellig licht kunt verwachten van onze lampen.

Al onze lampen zijn dimbaar

Omdat zijn willen zorgen voor een gezellig sfeer in huis hebben we gezorgd dat al onze vintage led lampen dimbaar zijn en dat ze zo goed mogelijk met bestaande dimmers werken. Dit zorgt voor nog warmer en gezelliger licht en een nog lager verbruik van uw lampen.

Uniek aanbod

Bij DBLed hebben we lang gezocht naar een divers aanbod van originele en kwalitatief goede lampen. Hierdoor hebben wij in Nederland en België een uniek aanbod van verschillende vormen en stijlen van vintage led lampen. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en zorgen er altijd voor dat onze klanten de beste en mooiste lampen ontvangen die er verkrijgbaar zijn.
Ook zijn wij altijd op zoek naar de laatste trend op het gebied van verlichting, kijk dus af en toe eens op de site naar onze nieuwkomers.

Kooldraad Led lamp

Dankzij de filament techniek lijken onze vintage led lampen erg op de traditionele kooldraadlampen. Met als grote voordeel dat onze lampen een heel stuk zuiniger omspringen met energie. U kunt deze techniek herkennen aan de gele streepjes in de lamp. Hierdoor geeft de lamp een mooi en gezellig licht af en zijn de lampen ook erg mooi zelfs als ze niet aan staan.

Contact

Mocht u vragen hebben over een van onze lampen, neem dan gerust contact met ons op.