Retourneren of ruilen

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dbled.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U hoeft geen reden op te geven en heeft 30 dagen de tijd vanaf het moment dat de bestelling bij u geleverd is of afgehaald is vanaf een servicepunt. Bij twijfel of vragen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

 

Stuur uw pakket retour op de volgende manier;

– Print uw factuur of pakbon en mankeer hierop welk product wenst te retourneren of te ruilen.Indien u meerdere artikelen hebt besteld en er maar een deel wilt retourneren, markeer deze dan op de pakbon.
– Producten dienen onbeschadigd retour gestuurd te worden.
– Zorg ervoor dat de producten goed verpakt zijn en dat deze niet kunnen beschadigen tijdens transport. Gebruik bij voorkeur de verpakking waarin het geleverd is.
– Vermeld altijd uw naam en bestelnummer, dit mag op de doos of op papier in de doos.
Als u het geld teruggestort wilt hebben op een ander rekeningnummer dan dat er besteld is vermeld deze dan duidelijk bij het terugsturen.
– U kunt uw pakket sturen met een pakket verzender naar keuze.

Retouradres

DB Led
Kievitstraat 13
4209BH Schelluinen