Betalen

Bij DBLed kunt u op verschillende manieren betalen. De meest gekozen betaalmethode is betalen via iDeal. Kunt u niet met iDEAL betalen? Selecteer dan tijdens het betaalproces een andere betaalmethode. Lees hieronder meer over de verschillende methoden.

Betalen via iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en snel online uw bestelling betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankier omgeving van uw eigen bank.

U kunt direct gebruik maken van iDEAL. iDEAL is de meest gekozen betalingsoptie van onze klanten.


Betalen via bankoverschrijving

Door via bankoverschrijving te betalen, plaats u eerst een bestelling en betaalt u vervolgens uw bestelling door het bedrag van uw eigen rekening over te maken op onze rekening.

Zodra wij de betaling hebben ontvangen duurt het ongeveer één tot twee werkdagen voordat uw betaling bij ons is verwerkt. Na ontvangst van de betaling, gelden de normale levertijden.

Indien u een bestelling plaatst en betaalt met bankoverschrijving, ontvangt u een e-mail met onze betaalgegevens. U kunt tevens onderstaande gegevens gebruiken voor het overschrijven van uw betaling.

IBAN NL52KNAB0255512198
Ten name van DBLed Nederland
Onder vemelding van Bestelnummer


Betalen via creditcard – PayPal

PayPal is een veilige manier om online te betalen. PayPal beschermt namelijk tegen fraude en maakt het mogelijk om te betalen zonder financiële informatie door te geven.

Daarnaast wordt uw veiligheid beschermd door de aankoopbescherming van PayPal en een toegewijde klantenservice. Extra kosten voor betaling via PayPal/Creditcard bedragen 2,9% van het totaalbedrag + € 0,30 per bestelling.


Betalen op rekening (bedrijven Nederland)

Kiest u ervoor om op rekening te betalen? Dan dient u de eerste bestelling vooruit te betalen. De volgende bestellingen kunt u op rekening betalen. Zodra de bestelling is geplaatst, ontvangt u hiervan een e-mail met factuur die u binnen 14 dagen dient te betalen.

Houd er rekening mee dat de eerste bestelling vooruit betaald dient te worden indien u een nieuwe klant bent. Gebruik onderstaande gegevens voor het overschrijven van uw betaling.

IBAN
NL52KNAB0255512198
Ten name van
DBLed Nederland
Onder vemelding van
Bestelnummer


Betalen vanuit het buitenland

Woont u in het buiteland? Dan kun je het totaalbedrag van uw bestelling overmaken op onze rekening. Gebruik onderstaande gegevens voor het overschrijven van uw betaling.

IBAN NL52KNAB0255512198
BIC KNABNL2U
Ten name van DBLed Nederland
Onder vermelding van Bestelnummer